Vision för juniorverksamheten

Torreby golfklubb ska ha en juniorverksamhet som ska vara öppen för alla som vill ge denna underbara sport en chans. En chans att utvecklas till golfspelare med ett livslångt intresse för golfspelet.
Genom att kontinuerligt utveckla individens färdigheter både som golfare och individ finns inga gränser för hur långt den enskilde golfaren kan nå.

Torreby golfklubb skall vara det självklara valet för juniorer och deras föräldrar oavsett var junioren befinner sig i sin utveckling. Vi skall vara det självklara valet för såväl nybörjaren, som den som vill satsa på golfen som en elitidrott. Vi skall erbjuda alla juniorer en möjlighet att spela och utvecklas genom golfverksamheten i klubben. Vi skall fostra ungdomarna till ansvarsfulla människor som visar respekt för normer och regler både inom golfen och i samhället samt mot andra människor, såväl vuxna som barn. Vi skall skapa en klubbkänsla där spelarna är stolta över Torreby golfklubb som klubb och att de agerar som goda representanter både på och utanför banan. Vi skall erbjuda såväl bredd-, utveckling- och elitverksamhet så att alla juniorer i klubben skall kunna utvecklas efter bästa förmåga på den nivå man befinner sig. Vi skall ge ungdomarna en intressant och utvecklande golfträning med hög kvalité. Vi skall erbjuda alla ledare den utbildning som stimulerar och inspirerar dem till att ta hand om våra ungdomar.

Vill du vara med på denna resa?

Då ska du anmäla dig till årets juniorträningar. Vi kommer att starta säsongen i april, allt beror på väder och vind.

Trolig start!

13 April Klockan 17.00