Torrebyveckan 2024

Program för Torreby veckan 2024.

Programmet är preliminärt men datumen stämmer för 2024 enligt nedanstående, vilka som är tävlingspartners är under upphandling och beräknas vara klart innan 25 april.

Välkomna till årets Torrebyvecka och årets tilldragelse på Torreby GK och Torreby Slott!

I år har vi ett samarbete med Torreby Hembygdsförening, som arrangerar flera aktiviteter, för er som händelsevis inte spelar golf (ännu?). Se programmet längre ner i programbladet!

Torreby Slott och Festningshotellene bjuder på 15% rabatt på god mat och dryck under hela veckan.

Vi har åter tävlingar alla dagar under veckan, dvs vecka 28 (7-13 juli). Samtliga tävlingar är öppna för anmälan.

Det blir även musik och andra trevligheter under och efter tävlingarna.

Tävlingsprogram.

• Måndag 8 juli Race to Lydinge Resort. Greensome äkta makar, sambos och
    liknande par. Golfpaket på Lydinge Resort på prisbordet.
  • Tisdag 9 juli Golfhäftet Trophy. Greensome. Fina priser och bästa par får åka till finalspel på Bro Hof Slott. Rabatt för er som har Golfhäftet.
  • Onsdag 10 juli Albatross Sportswear. 6-6-6. Fina golfkläder som priser.
  • Fredag 12 juli KK Engineering Scramble. Tvåmanna lag. Storslaget prisbord med grejor från Innesvingen. Priser för närmast hål på samtliga korthål.
  • Lördag 13 juli Fastighetsbyråns Irish Greensome. Veckans avslutningsdag med musik på banan och diverse event. Linus och Sebastian bjuder in till en riktig lördagsfest!

Order of Merit Torrebyveckan:
Utöver priser på de olika tävlingarna, kommer vi att ha en Order of Merit för hela
Torrebyveckan. Poäng fås för deltagande i en tävling, och även placeringspoäng delas ut.
Flest + Bäst = Vinnare!
Torreby Slott/Festningshotellene står för priserna.

Hembygdsföreningens aktiviteter under Torrebyveckan.
Allt tilldrar sig på och runt Torreby Slott.

Någon gång under veckan (Mer information kommer) GUIDNING RUNT TORREBY. Det finns mer att
upptäcka än man kanske tror!