Grönt kort – börja spela golf

Årets första nybörjarkurs startar den 23 April klockan 16.30-17.30

Nybörjarkurs + Medlemskap

Kostnad: 3.995 kronor för senior och 2.995 kronor för junior upp till 18 år.

Enbart nybörjarkurs

Kostnad: 1 295 kronor för senior och 995 kronor för junior upp till 18 år.

Max 8 stycken deltagare, minst 4 för att kursen skall genomföras.

Torreby golfklubb erbjuder en bra start på din golfresa och vi är med dig hela vägen. Hos oss börjar din resa mot Grönt Kort genom att delta i någon av våra nybörjarutbildningar tillsammans med vår utbildade tränare Anders Franzén.

Anmälan gör ni till Anders mailadress, andersfranzen04@hotmail.com, vid frågor om kursen ring: 0729-201355.

Det som ni måste göra innan utbildningen är att gå in på Golf.se och klicka er vidare till nybörjarsidan. Där finner ni regel och golfvetts prov som ni måste bli godkända på. När ni är godkända kommer ni att få ett unikt GOLF-ID. Detta gör att ni kan boka tider för spel på banan efter avklarad utbildning.

Inga förkunskaper krävs för att gå denna utbildning. Ni kan dessutom använda friskvårdsbidrag på nybörjarkurserna!
Klubbor finns att låna under utbildningen. Bollar ingår!

Klubbor finns till försäljning, ett komplett set inklusive bag för herr och dam.

pris 3.995 kronor.

Vad händer när ni är klara?
Vår förhoppning är att du kommer att spela så mycket du hinner och kan.
Bästa sättet att utvecklas på, är att spela på banan, där de flesta slagen kommer att få dig att nå din nästa nivå.

Välkomna

Grupp kurs / Grönt kort, inkl medlemskap

Den här kursen är för dig som vill komma igång snabbt, samt bli medlem. I priset ingår kurs med både teori och praktik, allt Kursmaterial inkl, rangebollar och lån av klubbor under hela kursen.

Dessutom ingår medlemskap och fritt spel under hela säsongen.

Pris: 3 995kr (Junior upp till 18 år, 2 995kr)

Individuell kurs / Grönt kort, inkl medlemskap

Det här är kursen för dig som vill ha möjlighet att bestämma tiderna själv. Kursen innehåller 5 lektionstimmar då vi går igenom samma innehåll som gruppkursen. I priset ingår kurs med både teori och praktik, allt kursmaterial inkl, rangebollar och lån av klubbor under hela kursen. Dessutom ingår medlemskap och fritt spel under hela säsongen.

Pris: 4 995kr (Junior upp till 18 år, 3 995kr)

Golfutrustning – Vad behöver du?

Vi tillhandahåller golfklubbor under kursen. I samband med kursen går vi igenom vad du behöver och vad du bör tänka på när du köper egna klubbor. Lättspelade klubbor som passar dig gör ditt spel mycket roligare och enklare.

Uppföljning

Vi kommer att följa upp alla som gått kursen under 2024 med en höstträning för de som vill. Det kommer kosta 400 kronor för en halvdags träning i början av september.