NYTT DATUM FÖR NYBÖRJARKURSEN

Lördagen den 23 september klockan 10.00

Läs mer under fliken Grönt kort

_________________________________

Månadens erbjudanden

Mellan den 15 juli-15 september kommer här några fina träningserbjudanden:

3 x 25 minuters lektioner (ordpris: 1200 kronor)

Nu endast 1000 kronor

5 x 25 minuters lektioner (ordpris: 2000 kronor)

Nu endast 1750 kronor

10 x 25 minuters lektioner (ordpris: 4000 kronor)

Nu endast 3000 kronor

Spellektion 9 hål 1 person (ordpris: 1500 kronor)

Nu endast 1295 kronor

Spellektion 9 hål 2 personer (ordpris: 2595 kronor)

Nu endast 2150 kronor

———————————————————————————————————

NU KAN DU BYTA GREPP!

Nytt från juni, är klubbreparation i form av greppbyten.

Det finns herr och dam grepp som standardgrepp eller cordgrepp. (Cordgrepp är räfflade och strävare).  Ett begränsat antal puttgrepp finns också.

Pris: 149 kronor/klubba

Om du har fler än 5 klubbor som behöver nya grepp är kostnaden endast 120 kronor/klubba.

OBS!! För tillfället utförs inga andra klubbreparationer, jag rekommenderar att ni tar kontakt med Lars Jagetun på Sotenäs där ni även har 10% rabatt på hela hans sortiment samt klubbreparationer.

Träna på Torreby golfklubb

Ny golftränare med 36 års erfarenhet

Jag heter Anders Franzén och är uppvuxen i Motala. Sommaren 1979, femton år gammal, slog jag mina första golfbollar och fastnade för denna sport. En stor satsning tog fart när min golftränare på Motala golfklubb gav mig sina lovord. Några år på Svenska golftouren blev det innan jag insåg hur mycket mer som behövdes för att kunna leva på sin sport. Det var 1986 som jag tog klivet in i en karriär som golftränare på heltid och som assisterande tränare till Peter Chamberlain på Falsterbo golfklubb. Jag stannade 24 år i Skåne innan jag fick jobb på min gamla hemmaklubb Motala GK. Det har blivit några klubbar i Östergötland och senaste jobbet var på Norrköpings golfklubb. Nyligen fick jag klartecken att starta säsongen 2023 från ledningen på Torrebys golfklubb, där jag bland annat ska hålla i juniorträningar, serielagsträningar, nybörjarkurser, golfskolor och naturligtvis privatlektioner. Jag kommer även att vara ansvarig för marknadsföring och företagsevent.

Tävlingsansvarig för klubbens stolthet Torreby Open är ett stort och spännande uppdrag som jag fått äran att hålla i.

Under vintrarna har jag oftast arbetat som golftränare och reseledare för bland annat Sunbirdie och Golfplaisir, dessutom har jag arrangerat olika resor till klubbmedlemmar. Självklart kommer jag även att erbjuda Torreby GK´s medlemmar detsamma. Min favoritdestination är Madeira, men jag är öppen för förslag på andra platser vi kan åka till.

Skriv ditt förslag till andersfranzen04@hotmail.com

Mobilnummer: 0729-201355