Click here to add your own text

MÅNADENS ERBJUDANDE

Från den 25 maj-25 juni kommer här några fina träningserbjudanden.

5 x 25 minuters lektioner (ordpris: 2.000 kronor) NU endast 1.500 kronor

7 x 25 minuters lektioner (ordpris: 2.800 kronor) NU endast 2.000 kronor

10 x 25 minuters lektioner (ordpris: 4.000 kronor) NU endast 3.000 kronor

———————————————————————————————————

NU KAN DU BYTA GREPP!

Nytt från juni, är klubbreparation i form av greppbyten.

Det finns herr och dam grepp som standardgrepp eller cordgrepp. (Cordgrepp är räfflade och strävare).  Ett begränsat antal puttgrepp finns också.

Pris: 129 kronor/klubba

Om du har fler än 5 klubbor som behöver nya grepp är kostnaden endast 100 kronor/klubba.

OBS!! För tillfället utförs inga andra klubbreparationer, jag rekommenderar att ni tar kontakt med Lars Jagetun på Sotenäs där ni även har 10% rabatt på hela hans sortiment samt klubbreparationer.

Träna på Torreby golfklubb

Ny golftränare med 36 års erfarenhet

Jag heter Anders Franzén och är uppvuxen i Motala. Sommaren 1979, femton år gammal, slog jag mina första golfbollar och fastnade för denna sport. En stor satsning tog fart när min golftränare på Motala golfklubb gav mig sina lovord. Några år på Svenska golftouren blev det innan jag insåg hur mycket mer som behövdes för att kunna leva på sin sport. Det var 1986 som jag tog klivet in i en karriär som golftränare på heltid och som assisterande tränare till Peter Chamberlain på Falsterbo golfklubb. Jag stannade 24 år i Skåne innan jag fick jobb på min gamla hemmaklubb Motala GK. Det har blivit några klubbar i Östergötland och senaste jobbet var på Norrköpings golfklubb. Nyligen fick jag klartecken att starta säsongen 2023 från ledningen på Torrebys golfklubb, där jag bland annat ska hålla i juniorträningar, serielagsträningar, nybörjarkurser, golfskolor och naturligtvis privatlektioner. Jag kommer även att vara ansvarig för marknadsföring och företagsevent.

Tävlingsansvarig för klubbens stolthet Torreby Open är ett stort och spännande uppdrag som jag fått äran att hålla i.

Under vintrarna har jag oftast arbetat som golftränare och reseledare för bland annat Sunbirdie och Golfplaisir, dessutom har jag arrangerat olika resor till klubbmedlemmar. Självklart kommer jag även att erbjuda Torreby GK´s medlemmar detsamma. Min favoritdestination är Madeira, men jag är öppen för förslag på andra platser vi kan åka till.

Skriv ditt förslag till andersfranzen04@hotmail.com

Mobilnummer: 0729-201355

Click here to add your own text

Click here to add your own text