GRÖNT KORT utbildning 2024

Vi är en av de billigaste klubbarna för att ta grönt kort i Bohuslän.

Bollar och klubbor ingår under kurs-utbildningen.

Här är datum och tider för årets första och andra utbildning.

  1. Tisdag 23 april klockan 16.30-19.00 samt torsdag 25 april 16.30-18.30  (Fullbokad)
  2. Lördag 4 maj klockan 10.00-15.30                                                                   (Fullbokad)
  3. Söndag 19 maj klockan 10.00-15.00
  4. Söndag 9 juni klockan 10.00-15.00                                              (1plats kvar)

Medlemskap+kurs

SENIOR  2 995 kronor

JUNIOR 1 995 kronor

1000 kronor extra för privat grönt kort utbildning.

Läs mer under fliken Grönt Kort!

Nytt inför 2024 är Franzéns golfskolor som kommer att hållas under våren.

Det går bra att anmäla sig redan.

Läs mer under fliken Golfskola!

Boka privatlektioner!

Ring 0729-201355

Träna på Torreby golfklubb

Säsongen 2023!

Jag ser tillbaka på 2023 och inser att det blev en blöt historia, den blötaste som jag har upplevt och säkert många med mig. Men jag vill inte se allt nattsvart utan vill lyfta upp alla fina möten och nya bekantskaper som jag har fått här i Torreby.

När jag nu summerar året, så måste jag börja med säsongs-kursen.

Den startade 15 maj och höll på till den 25 september. Alla grupper fick grundträning och uppföljning på samtliga slag och jag vill tacka alla som gjorde träningarna med glädje och glada dagar under året.

Juniorträningarna började den 20 april och vi träffades regelbundet under vår och höst. Totalt 15 gånger genomförde vi vår satsning på att utvecklas inom golfen, dessutom hade vi en heldags golfläger som blev väldigt uppskattat. Min förhoppning är att vi ska bli fler juniorer i träning under 2024.

Serielagsträningar har varit ett positivt inslag i min träningsverksamhet. Att utveckla redan duktiga spelare i olika åldersgrupper var en utmaning. Där fick jag möjlighet att lära ut mina teorier om golfsvingen och ge mina tips på att förenkla och förbättra tekniken.

Nybörjare till klubben har varit något mindre än förväntat, men jag har ser att vi kan bli bättre på att marknadsföra oss för att få fler till golfen genom olika  insatser.

  1. Marknadsföring
  2. Erbjudanden
  3. Företagsträffar på banan
  4. Skolan
  5. Öppethus på rangen
  6. Presentation av klubb och lektionsverksamhet på olika event

Det finns säkert mycket mer än dessa 6 punkter, men det måste till för att skapa fler golfare till klubben. Vi behöver fler som engagerar  sig i våra kommittéer. Hör gärna av dig till klubben om du vill ställa upp.

Vad händer 2024!

Det nya är att jag kommer starta våren med Golfskolor. En tre dagars utbildning fredag till söndag. Antingen bor man på slottet eller så anmäler man sig för enbart golfskolan. Läs mer på hemsidan under fliken Träna.

Juniorer, serielag och säsongskurser kommer att fortsätta på samma linje som förra säsongen.

Anmäler du dig till säsongskurs för hela säsongen 2024, eller golfskolan, redan idag och betalar innan den 31/12 får du 20% rabatt på ordinare pris.

Även Nybörjarkursen är nedsatt från 1 795 kronor till endast 1 295 kronor fram till 31/12.

Läs mer om respektive kurs och erbjudande genom att trycka på alternativen här nedanför.

Tack för i år och på återseende 2024 års säsong

Anders Franzén

Ny golftränare med 36 års erfarenhet

Jag heter Anders Franzén och är uppvuxen i Motala. Sommaren 1979, femton år gammal, slog jag mina första golfbollar och fastnade för denna sport. En stor satsning tog fart när min golftränare på Motala golfklubb gav mig sina lovord. Några år på Svenska golftouren blev det innan jag insåg hur mycket mer som behövdes för att kunna leva på sin sport. Det var 1986 som jag tog klivet in i en karriär som golftränare på heltid och som assisterande tränare till Peter Chamberlain på Falsterbo golfklubb. Jag stannade 24 år i Skåne innan jag fick jobb på min gamla hemmaklubb Motala GK. Det har blivit några klubbar i Östergötland och senaste jobbet var på Norrköpings golfklubb. Nyligen fick jag klartecken att starta säsongen 2023 från ledningen på Torrebys golfklubb, där jag bland annat ska hålla i juniorträningar, serielagsträningar, nybörjarkurser, golfskolor och naturligtvis privatlektioner. Jag kommer även att vara ansvarig för marknadsföring och företagsevent.

Tävlingsansvarig för klubbens stolthet Torreby Open är ett stort och spännande uppdrag som jag fått äran att hålla i.

Under vintrarna har jag oftast arbetat som golftränare och reseledare för bland annat Sunbirdie och Golfplaisir, dessutom har jag arrangerat olika resor till klubbmedlemmar. Självklart kommer jag även att erbjuda Torreby GK´s medlemmar detsamma. Min favoritdestination är Madeira, men jag är öppen för förslag på andra platser vi kan åka till.

Skriv ditt förslag till andersfranzen04@hotmail.com

Mobilnummer: 0729-201355