Ladies only nybörjarkurs

Vi erbjuder nu en nybörjarkurs som bara är riktad till er kvinnor. Vi har märkt att många kvinnor tycker det är lite svårt att börja spela golf då man gärna jämför sig med män och det kan upplevas som att spelet är på männens villkor. På Torreby GK vill vi ändra på detta genom att starta en nybörjarkurs riktad bara till kvinnor på era villkor.
Vår erfarna pro Anders håller en nybörjarkurs i lugnt tempo med fokus på att ni ska lära er sving och spel på ert sätt. När ni klarat kursen så lotsar våra kvinnliga faddrar er ut på banan så att ni utan press och stress kan komma igång att spela och umgås. Vi hoppas att ni till att börja med hittar ett gott gäng i er nybörjargrupp och med tiden breddar era kontakter och träffar många nya vänner på golfbanan.
Pris för detta är endast 2995:-. Då ingår nybörjarkurs, fadderrundor och medlemskap resten av säsongen.
Golf är en sport som vilar på fyra pelare. För var och en som spelar golf är de olika pelarna olika värda, men kombinationen av dessa är det som gör sporten golf så unik.
* Socialt: Träffa och umgås med nya och gamla vänner under en golfrunda och kanske en god bit mat efter rundan.
* Sport: Utveckla dig själv och tävla mot dig själv, dina vänner och banan.
* Natur: Njut av fantastisk natur och alla naturliga skiftningar i väder och vind.
* Motion: En lågintensiv motionsform för alla oavsett fysisk form, där man promenerar och svingar under otvungna former.
Tänk på att golf är en av de få sporter där gamla, unga, kvinnor och män kan spela och umgås under jämlika former, tack vare golfens handicapsystem. Och får man behålla hälsan är det inte ovanligt att man kan spela till 80-90-årsåldern. Så det är aldrig för sent att börja.
Anmäl er till: kansliet@torrebygk.se eller ring 0524-28530
För att starta en ny kurs bör ni vara minst 5. Så varför inte ta med kompisarna också?
Välkomna

Senaste Inläggen